dissabte, 17 d’octubre de 2015

Galetes de xocolata addictives

Aquesta setmana vaig molt tard, ho sé!! Però és que no m'ha donat la vida per més. No he parat en tota la setmana, però per fi puc seure una estoneta davant l'ordinador.

Aquest curs al tenir els dos petits Súpers a la mateixa escola, he canviat els meus horaris i hàbits i em costa una mica més trobar un moment per seure a l'ordinador. La veritat és que encara ens estem adaptant tots a aquests canvis. Però poc a poc aconseguirem trobar un equilibri.

Fa temps que volia penjar alguna altra recepta de galetes al bloc, i aquestes són mortals. Si t'agrada la xocolata no dubtis en fer-les, no porten gaire feina i el resultat és bonísim. Són fàcils de fer perquè no necessites talladors ni el corró, només els ingredients i les teves mans. Això si s'ha de vigilar perquè quan en menges una no pots parar fins que s'acaben!


La recepta la vaig treure del web de Pequerecetas on pots trobar tot tipus de receptes adaptades als més menuts de casa.

INGREDIENTS
250 gr de xocolata
200 gr de xips de xocolata
75 gr de farina
50 gr de mantega
150 gr de sucre moreno
2 ous
1 culleradeta de pasta de vainilla
1 culleradeta de sal
1 culleradeta de llevat en pols


PREPARACIÓ
Desfer la xocolata amb la mantega al bany maria.
A un bol batre els ous amb el sucre bru.
Afegir la farina, el llevat i la sal i mesclar fins a integrar.
Afegir la xocolata desfeta amb la mantega i la pasta de vainilla. Quan estigui tot ben lligat afegir les xips de xocolata i barrejar bé.
Deixar la massa reposar a un bol tapat amb paper film dins la neveera uns 30 minuts.
Passat aquest temps fer boletes de massa i posar-les sobre paper sulfuritzat a la safata del forn, aplanar-les una mica i tornar-les a posar dins la neverea uns 20 minuts més. Escalfar el forna a 180º.
D'aquesta manera s'evita que les galetes es facin massa grans i primes.
Posar la safata dins del forn uns 12 o 15 minuts. Les galetes quedaran toves per dins i cruixents per fora. Deixar-les refredar sobre una reixa, i un cop estiguin fredes menjar sense parar!


Esya semana voy muy tarde, lo sé, lo sé. Pero es que no me da la vida para más! No he parado en toda la semana y por fin tengo un ratito para sentarme delante del ordenador.

Este curso los pequeños Supers van al mismo colegio y hacen el mismo horario, por eso yo he cambiado un poco mis horarios y hábitos y aún no he encontrado el momento para encender el ordenador. La verdad es que todavía nos estamos adaptando a todos estos cambios, pero poco a poco encontraremos el equilibrio.

Hace tiempo que quería colgar otra receta de galletas en el blog, y estas son mortales. Si te gusta el chocolate no dudes en hacerlas, no tienen mucho trabajo y el resultado es buenísimo. Son fáciles de hacer, no necesitas ni cortadores ni nada, solo los ingredientes y tus manos. Eso sí, vigila porqué cuando comes una no puedes parar hasta acabe con todas.

La recepa la encontré en la web de Pequerecetas dónde puedes encontrar todo tipo de recetas adaptadas a los más pequeños de casa.

INGREDIENTES
250 gr de chocolate de cobertura
200 gr de chips de chocolate
75 gr de harina
50 gr de mantequilla
150 gr de azúcar moreno
2 huevos
1 cucharadita de pasta de vainilla
1 cucharadita de sal
1 cucharadita de levadura en polvo

PREPARACIÓN
Deshacer el chocolate con la mantequilla al baño maría.
Batir los huevos con el azúcar en un bol a parte.
Añadir la harina con la levadura y la sal y mezclar hasta que se integre.
Añadir el chocolate deshecho con la mantequilla y la pasta de vainilla. Ligar y bien y añadir las chips de chocolate.
Dejar reposar la masa en la nevera dentro de uj bol tapado con papel film, unos 30 minutos.
Sacar de la nevera y hacer bolitas de masa que colocaremos obre un papel sulfurizado en la bandeja del horno. Aplanar un poco las bolitas y meter la bandeja en la nevera unos 20 minutos más. De esta manera se evita que las galletas queden demasiado finas .
Calentar el horno a 180º.
poner la bandeja en el horno unos 12 o 15 minutos. Las galletas han de quedar tiernas por dentro, y una vez secas crujientes por fuera.
Dejar enfriar en una rejilla y cuando estén frías comer, pero cuidado porqué no podréis parar!


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