diumenge, 19 d’abril de 2015

Mmmmm... mousse de xocolata i una volta al món

Aquest matí m'he llevat pensant què podia publicar avui. Ahir vam anar de casament i no vaig tenir temps de preparar res, així que he agafat el llibre de la pastisseria Hofman que em van regalar aquest Nadal i he trobat un pastís de tres xocolates amb una pinta increïble. Com no tenia temps per fer el pastís sencer, he fet una part, una mousse de xocolata que està boníssima! L'he preparat, l'he deixat a la nevera i hem marxat fora. Hem anat a casa d'uns amics que d'aquí poc marxen de viatge a fer la volta al món, durant un temps il·limitat, carregats amb una motxilla i molta il·lusió. Són uns valents que s'estan desprenent de tot allò material que tenen a casa i que no els serà necessari els pròxims mesos, i nosaltres hem a anat a buscar uns quants Lego que tenien guardats a l'armari des de fa ni sé quants anys, ens hem fet amb un bon arsenal de peces, rodes, ninos, bases... ara mateix tinc a tota la família distreta muntant Lego. La Súper I ha agafat també un osset de peluix amb un llaç vermell a qui hem dit Sellas, i del que no s'ha separat en tot el dia. A més a més hem arreplegat amb unes quantes coses més del mercadillo que tenen muntat. Tot sigui per posar el nostre granet de sorra i ajudar-los en aquesta nova etapa que comencen. Bon viatge MACASH!! 



Ara, mentre us escric el post d'avui, m'estic menjant un gotet de mousse i us puc dir en directe que mmmm... m'encanta!! No és per fer enveja, és per què us animeu a fer-la! 


INGREDIENTS
Per la crema anglesa
170 gr de nata
2 rovells d'ou
35 gr de sucre
1/2 vaina de vainilla

Per la mousse de xocolata
150 gr de crema anglesa
60 gr de cobertura de xocolata negra
1 fulla de gelatina
150 gr de nata per muntar

Gerds i nabius.




PREPARACIÓ
Preparar primer la crema anglesa posant a bullir la nata amb el sucre i la vainilla. Posar els rovells d'ou a un bol i un cop bulli la llet tirar-la sobre els rovells sense deixar de moure amb unes varilles fins que estigui tot ben integrat, reservar.
Per fer la mousse posar la fulla de gelatina en aigua molt freda per hidratar-la. 
Desfer al bany maria la xocolata i semi muntar la nata amb el robot.
Un cop està tot preparat mesclar la crema anglesa amb la xocolata desfeta, la gelatina hidratada i la nata.
Posar la mousse als gotets i deixar que refredi a la nevera. Decorar amb fruits del bosc i servir. 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada