diumenge, 26 d’abril de 2015

Brownie, el millor del món mundial!

Aquesta setmana hem celebrat Sant Jordi, dia de roses i llibres, de paradetes al carrer, multituds i passejos. Nosaltres després de l'escola, vam anar amb els petits Súpers a buscar el seu llibre. I cada any és més divertit veure com remenen, miren i trien el seu conte. La Súper I va remenar una mica i amb un xic d'ajuda va triar el que més li va agradar, però en Súper M va trigar bastant. Mirava i mirava, "aquests és de petits", aquest és per massa grans, massa lletra... no trobava cap que li fes el pes. I va mirar i mirar, i remenar i remenar i al final es va decidir per un de buscar personatges, jo vaig triar-ne un per ells també que em va semblar molt xulo, "T'estimo (quasi sempre)", així que vam tornar a casa carregats de contes nous per llegir cada nit estirats els tres al llit del Súper M. Un moment divertit i relaxat, el moment de parlar una estona i d'explicar-nos qualsevol cosa que ens amoïna, el nostre moment.


Aquests brownies tenen un gust intens de xocoalata, i es poden menjar una mica calents com freds  i estan boníssims, la meva petita ajudant per fer les fotos en pot donar fe!

INGREDIENTS
150 gr de mantega
170 gr de xocolata de cobertura
3 ous
130 gr de sucre
30 gr de sucre bru
85 gr de farina
20 gr de cacao en pols
1/4 de culleradeta de sal
1 culleradeta de pasta de vainilla
75 gr de nous


PREPARACIÓ
Escalfar el forn a 190º.
Desfer la mantega amb la xocoalata al bany maria o amb el microones, si en teniu, i reservar. 
Posar en un bol la farina amb el cacao en pols i la sal i reservar.
Amb les varilles batre els ous amb els sucres fins que blanquegin. Afegir la xocolata amb la amntega i també la pasta de vainilla. 
Un cop estigui tot ben integrat afegir la farina. Afegir les nous i barrejar manualment.
Col·locar al motllo i posar al forn uns 20 minuts. Ha de quedar amb una capa fina i cruixent per fora i humits per dins. En aquest cas l'escuradents no ha de sortir net perquè quedaria molt sec.
Es poden servir una mica calents acompanyats d'una bola de gelat. 


4 comentaris:

  1. No ho dubto pas que sigui el millor del món, ja que té una pinta d'escàndol!!
    Que vagi bé! Clara

    ResponElimina
  2. Jo he sigut dels pocs afortunats en tastar-la i ho corroboro!!! The best!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. I això que el vas provar un dia després de fer-lo...

      Elimina