diumenge, 8 de febrer de 2015

Tarta de poma Sueca

Aquest any per primer cop des que ens vam casar, ja tenim les vacances escollides! Normalment per temes de feina del Verano no podem saber quins dies tindrà vacances així que fins l'últim moment no sabem res, i a més a més no disposa de gaires dies. Però aquest any és diferent i ja hem decidit lloc, dates i fins i tot hem reservat els bitllets! La veritat és que hem anat fent viatgets curts, de pocs dies i a poca distància, pel tema de la feina, perquè els nens eren petits i perquè després del viatge de noces on vam agafar molts avions en pocs dies, tenia el Verano saturat. Però sembla que tot això ja ho anem superant. Els Súpers ja són més grans i com Europa és un dels destins preferits del Verano aquest estiu el tenim reservat i començarem a preparar la ruta en uns dies. A més a més no anem sols, marxem amb el meu germà i la seva família, així que els nens tenen la diversió assegurada amb els seus cosins. Segur que durant el viatge trobaré un munt de receptes noves dels països que visitarem, com aquesta recepta sueca, que vaig trobar per internet al bloc de Bearecetasymas i me la vaig apuntar. Participava a un repte que es diu Reposteras por Europa on cada mes es tria un país d'Europa i es fan receptes típiques del país seleccionat per després fer-ne un recull. Em va agradar la idea i possiblement participaré als propers reptes, ja ho anireu veient.  


Aquest recepta és d'allo més fàcil i ràpida i a més més bona. Un pa de pessic esponjós amb gust de canyella i poma dos ingredients que combinen perfectament.

INGREDIENTS
3 ous
120 ml de llet
300 gr de sucre
250 gr de farina
2 culleradetes de llevat en pols
50 gr de mantega fosa
2 pomes
canyella en pols



PREPARACIÓ
Escalfar el forn a 170º
Pelar i tallar les pomes en làmines i escaldar-les uns minuts en aigua calenta.
Batre els ous amb el sucre fins que blanquegin, uns 3 minuts amb el robot, afegir la llet i la mantega desfeta. Afegir la farina amb el llevat i acabar d'integrar-ho tot a mà. 
Posar la meitat de la massa al motllo i col·locar una capa de poma. Posar-hi per sobre sucre i canyella amb pols. I cubrir amb la resta de la massa. Acabar amb una altra capa de làmines de poma i posar al forn uns 50 minuts.
Un cop passat el temps treure del forn, deixar refredar uns 5 minuts i treure del motllo. Decorar amb més canyella en pols i sucre.
Deixar refredar del tot i llest per menjar!

2 comentaris:

  1. Anda! Pues vaya sorpresaza me encuentro por aquí, jeje Muchas gracias por tu mención, se agradece. Yo soy una apasionada de las tartas de manzana, jeje y esta la conoci gracias al reto!
    Gracias guapa!
    Petonsssss

    ResponElimina
    Respostes
    1. Y gracias a esta receta conocí el reto, jajaja.
      Nos vemos en Austria!!
      Petons

      Elimina