diumenge, 21 de desembre de 2014

Magdalenes de nata i praliné i Bon Nadal!!

Dos dies d'escola i entrem de ple en les vacances de Nadal, i a Farina i xocolata ens prenem uns dies de festa. Deixem que el bloc descansi fins l'any que ve on tornaré amb receptes noves, energies renovades i noves històries per explicar. 
Aquest 2014 ha estat prou bo i al 2015 li demano continuar així. Veient crèixer els meus Súpers sans i feliços,  en companyia de la gent que m'estimo i complint els somnis que tinc guardats al coixí. 
Des d'aquí us dono les gràcies per seguir-me cada setmana i desitjo que passeu un Bon Nadal. Fins l'any que ve!!


Aquesta setmana us porto unes magdalenes de nata que surten boníssimes i a les que podeu afegir diferents ingredients a la recepta base per donar-li un gust diferent. Aquest cop els hi he afegit la resta de praliné que em quedava (la recepta la teniu aquí) i unes xips de xocolata. 

INGREDIENTS
3 ous
300 gr de farina
200 gr de sucre
120 ml d'oli de girasol
125 ml de nata
1 sobre de llevat en pols
125 ml de llet
2 cullerades de praliné
50 gr de gotes de xocolata



PREPARACIÓ
Escalfar el forn a 200º
Muntar la nata ben freda i reservar.
Batre els ous amb el sucre fins que estigui tot ben integrat i la mescla sigui escumosa. 
Preparar en un bol la farina i el llevat i en un altre l'oli de girasol i la llet. Afegir als ous 1/3 de la mescla de farina i quan estigui integrat afegir la 1/2 dels líquids. Anar intercalant els ingredients líquids amb els secs fins acabar amb la farina. Afegir el praliné i quan estigui ben mesclat incorporar la nata muntada i mesclant a poc a poc afegir les gotes de xocolata.
Col·locar la massa a les càpsules de les magdalenes deixant un dit sense omplir. I posar dins del forn uns 18 minuts.
Un cop passat aquest temps i quan un escuradents surti net en punxar la magdalena treure del forn i posar sobre una reixa. 
Deixar refredar i ja estan llestes per menjar!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada